Eiland serie

Eiland van Keila boekenEr zijn twee eerdere boeken verschenen over het zwevende eiland: Eiland van Keila (deel 1) en Eiland in de Drup (deel 2). De boeken zijn goed los van elkaar te lezen. Als je ze allemaal leest, is het natuurlijk het leukst: dan weet je alles van het eiland!

Eiland van Keila is het eerste deel. In dit boek lees je alles over hoe Keila naar het zwevende eiland komt, hoe ze nieuwe vrienden maakt en de grondeekhoorns redt. Het is door kinderen en volwassenen lovend ontvangen.

Over Eiland van Keila in Het Parool:
“Op zoek naar de koningin beleeft Keila het ene na het andere avontuur en redt ze en passant het milieu. Spannend voorleesboek voor kinderen vanaf een jaar of zes.”

Boek bij de boekwinkelEiland in de Drup is het tweede deel. Het eiland dreigt te overstromen door de eindeloze zomerse stortbuien. Keila wil het eiland redden, maar hoe? Haar beste vriend Jon verdwijnt na een vlucht met raketlaarzen en dan heb je ook nog Keila’s rivaal Maximus die alle plannen in de soep laat lopen. Hij fluistert iets over een magische regenplas. De plas brengt je naar iedere plek die je wenst, beweert hij. Is het waar?

Beide boeken zijn te bestellen: direct via de uitgeverij (voor een gesigneerd exemplaar): info@leli.nl, via je lokale boekhandel of een webwinkel of via Ef & Ef Media.