Wikkel Eiland in de Drup

Dubbelfeest

Het is dubbel feest bij LELI Uitgevers: van 22 november 2017 t/m 5 januari 2018 krijg je € 2,50 terug op je aankoopbedrag + we doneren € 2,50 aan stichting de VoorleesExpress per verkocht boek.

Actievoorwaarden Dubbelfeest: jij krijgt € 2,50 retour op je bankrekening en wij doneren € 2,50 aan de VoorleesExpress. Bewaar je aankoopbon en de wikkel die om het boek Eiland in de Drup zit. Geen wikkel? Download hier een jpg afbeelding van de wikkel en en stuur deze samen met de aankoopbon naar LELI uitgevers: info@leli.nl onder vermelding van je naam en je bankrekeningnummer. Dan storten wij de € 2,50 aan je terug. Deze actie geldt van 22 november 2017 t/m 5 januari 2018.

Koop het boek via de internetboekhandel, zoals De Amsterdamse Boekhandel of Bol. Of je lokale boekhandel. Op voorraad bij boekwinkels in heel Nederland, zoals Scheltema, Casperle, Van Rossum, De Amsterdamse Boekhandel, Athenaeum Boekhandel (Haarlem en Roetersstraat), Donner Rotterdam, Dominicanen Maastricht, De Groningse Kinderboekenwinkel, en vele andere.