Eiland serie

De serie over het zwevende eiland van Keila bestaat uit drie boeken die prima los van elkaar te lezen zijn, maar als je ze allemaal leest, is het natuurlijk het leukst: dan weet je alles van het eiland!
– Eiland van Keila (6+, deel 1)
– Eiland in de Drup (7+, deel 2)
– Eilandgekte (8+, deel 3)

Eiland van Keila boekenEiland van Keila is het eerste deel. In dit boek lees je alles over hoe Keila naar het zwevende eiland komt, hoe ze nieuwe vrienden maakt en de grondeekhoorns redt. Het is door kinderen en volwassenen lovend ontvangen.

Over Eiland van Keila in Het Parool:
“Op zoek naar de koningin beleeft Keila het ene na het andere avontuur en redt ze en passant het milieu. Spannend voorleesboek voor kinderen vanaf een jaar of zes.”

Boek bij de boekwinkelEiland in de Drup is het tweede deel. Het eiland dreigt te overstromen door de eindeloze zomerse stortbuien. Keila wil het eiland redden, maar hoe? Haar beste vriend Jon verdwijnt na een vlucht met raketlaarzen en dan heb je ook nog Keila’s rivaal Maximus die alle plannen in de soep laat lopen. Hij fluistert iets over een magische regenplas. De plas brengt je naar iedere plek die je wenst, beweert hij. Is het waar?

EEilandgekte boekilandgekte – Zoals de titel al zegt: het gekste boek in de Keila-reeks. De treinconducteur Blauwe Man valt op zijn hoofd en is daarna volledig de kluts kwijt. Keila krijgt van de Vorstin van het eiland de opdracht verhalen voor te lezen: dan geneest hij. Maar is dat waar? Luister naar alle verhalen en ontdek wat er aan de hand is. Naast de illustraties van Marianne Eijgendaal maakten ook andere illustratoren tekeningen, Gertie Jaquet, Georgien Overwater, Lars Deltrap, Marleen Heidweiller en Yu Watanabe.

De boeken zijn te bestellen: direct via de uitgeverij (voor een gesigneerd exemplaar): info@leli.nl, via je lokale boekhandel of een webwinkel of via Ef & Ef Media.

Blader hieronder door de boeken: